Platform voor de tuin- en groenprofessional
Primeur: bladblazer met zesvaks snellader
De nieuwe bladblazer levert constante kracht en maximale controle.

Primeur: bladblazer met zesvaks snellader

‘Binnen een seconde op vermogen’

Het vooruitstrevende merk Milwaukee komt wederom met een innovatieve powertool: de snoerloze bladblazer M18 F2BPB. Uniek is de zesvaks snellader die voor dit apparaat verkrijgbaar is. Tel daarbij een hoog gebruikersgemak op, evenals een krachtige, consistente blaaskracht van 20,5 N gedurende de volledige accuduur, en we móeten weten of hij tijdens de Groene Sector Vakbeurs al te bewonderen valt. “Jazeker, deze primeur gaat absoluut mee!” verzekert Steven Marsoul, salesmanager Benelux Outdoor bij Milwaukee.

Er zijn meer goede redenen om stand 635 van Milwaukee te bezoeken. “We nemen al onze tuin, – park- en agritools mee. De bezoeker kan kennismaken met tal van innovatieve oplossingen, waaronder onze accutechnologie, borstelloze motoren en intelligente elektronica.”

Tot 18,4 m³/min aan luchtvolume bij een snelheid van 249 km/u om bladeren, grind en vuil te verwijderen.

Veelzijdig inzetbaar

Terwijl de meeste bladblazers op een enkele 36 V accu werken, maakt de M18 F2BPB gebruik van twee enkele 18 V accu’s. “Hierdoor bereik je hetzelfde voltage, maar kunnen de accu’s ook gebruikt worden voor honderden andere Milwaukee-tools. De snellader biedt plaats aan zes accu’s. Nadat de eerste twee zijn opgeladen, wordt automatisch het volgende paar opgeladen, enzovoorts. Met een laadtijd evenredig aan de werktijd, kan men daardoor zonder onderbreking eindeloos doorwerken.”

Maximale controle

Het Amerikaanse merk staat erom bekend goed naar de eindgebruiker te luisteren. Het resultaat is onder meer een telescopisch verstelbare blaasbuis. Of het feit dat de machine al binnen een seconde op zijn volledige vermogen werkt. Maximale controle en optimaal gebruiksgemak wordt eveneens verkregen met aspecten als een verstelbaar harnas en een gereedschapsloze handgreepverstelling. 

Een leuk weetje voor degenen die de vakbeurs niet kunnen bezoeken: Milwaukee verzorgt ook vrijblijvende demonstraties op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details