Platform voor de tuin- en groenprofessional
Silky introduceert de Zübat Ultimate

Silky introduceert de Zübat Ultimate

Een revolutionaire zaag die de Zübat serie naar nieuwe hoogten zal brengen!

De Zübat Ultimate is de ultieme snoeizaag voor boomverzorgers. Deze Japanse trekzaag heeft het vertrouwde ontwerp van de populaire Zübat, aangevuld met Silky’s nieuwste technologieën en een unieke uitstraling.

Met een progressieve vertanding van 7.5 naar 6.5 tanden per 30 mm wordt er gemakkelijk een eerste zaagaanzet gemaakt, om vervolgens op volle snelheid veel hout af te nemen. De Zübat Ultimate is tevens de primeur van Silky’s nieuwe Gokai-Me vertanding. Op het blad zijn 4 schrapervormige tanden aangebracht die zorgen voor een optimale afvoer van zaagsel. Samen met de overige niet gezette zaagtanden presteert de Zübat Ultimate uitmuntend bij zowel schulpsneden, afkortingen als schuine sneden in het hout. Een echte alleskunner dus!

Het full tang blad is voorzien van een nikkel coating wat een slijtvast oppervlak geeft en beschermt tegen roestvorming. Het gebogen blad werkt perfect bij het zagen boven schouderhoogte en houdt de zaag in de zaagsnede. De Zübat Ultimate heeft een uit rubber gegoten handvat, dat comfortabel in de hand ligt en trillingen sterk reduceert.

De zaag wordt geleverd in een draaibaar, olijfgroen holster met afneembare riemhouder en is voorzien van 3 kleine rolletjes zodat de scherpe tanden de hoes niet beschadigen bij het in- en uitnemen van de zaag. De holster heeft onderaan een opening, waardoor vocht en zaagsel uit de holster kunnen vallen.

Het Zübat Ultimate blad kan ook gemonteerd worden op de Zübat stokzagen-reeks, waardoor je deze zaag als stokzaag én als handzaag kunt inzetten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details