Platform voor de tuin- en groenprofessional
Slijtonderdelen van de plank én op maat

Slijtonderdelen van de plank én op maat

Alle merken onder één dak

Gebruik je een versnipperaar? Dan weet je dat de slijtonderdelen niet alleen essentieel zijn, maar ook het snelste slijten. En dat betekent dat je een onderdelenleverancier nodig hebt die verder kijkt dan wat er op de plank ligt. Kris Geurts van Kessel, directeur van ATWT, weet als geen ander wat zijn klanten nodig hebben: “Wij kunnen onderdelen van verschillende fabrikanten leveren én op maat maken. Eén telefoontje en we regelen het.”

ATWT is een echt familiebedrijf. De ouders van Geurts van Kessel richtten het bedrijf op in 1999, waarna alle kinderen hun passie voor slijtonderdelen met de paplepel ingegoten kregen. Ze zijn inmiddels actief in de hele Benelux en leveren alles van stobbenfrezen tot recyclingshredders en alles daar tussenin. Ook hun klanten zijn een uiteenlopend gezelschap. “We leveren aan zzp-hoveniers, maar ook aan bosbouwbedrijven. Dat kunnen we doen omdat we chippersmessen hebben in duizenden verschillende soorten, van 20pk tot 1000pk en alles daartussen”, zegt Geurts van Kessel.

Onafhankelijke chippers

Maar wat maakt ATWT uniek? Ze spelen vooral in op een probleem dat veel bedrijven ervaren. “Wanneer je gebruik maakt van versnipperaars, werk je zelden met slechts één merk. Als het nodig is om onderdelen te vervangen, moet je al snel langs vier verschillende dealers. Wij werken merkonafhankelijk, dus vinden we altijd een oplossing, ongeacht het merk.” Dat scheelt een hoop belletjes naar fabrikanten. En omdat ATWT de meeste standaard slijtonderdelen op voorraad heeft, heb je het binnen 24 uur in huis. “Ook op maat gemaakte onderdelen zijn geen probleem. Maar daar hebben we natuurlijk iets meer tijd voor nodig dan 24 uur”, aldus Geurts van Kessel.

Geurts van Kessel geeft aan dat ATWT het belangrijk vindt om persoonlijk contact te onderhouden met klanten. Dat doen ze onder andere door bij klanten hun gezicht te laten zien. “Wanneer we telefonisch een bestelling hebben ontvangen en toevallig in de buurt zijn, nemen we de bestelling mee en komen we de onderdelen persoonlijk afgeven.” Ze vinden dit zelf fijn om te doen, maar Geurts van Kessel merkt ook dat de klanten hier waarde aan hechten. “Als we bij de klant over de vloer zijn, komen er vaak meer vragen los dan wanneer we ze telefonisch spreken. Het is voor ons goed om zo een beter beeld te krijgen van hun behoeften, maar het is ook fijn om mee te kunnen denken over hun bedrijfsuitdagingen.”

Breed aanbod

Ze zijn zeker niet de enige in de sector, maar Geurts van Kessel weet wel waarom klanten voor ATWT kiezen. “9 van de 10 keer kiezen klanten op basis van prijs, levertijd en kwaliteit. Daarnaast hebben we goede relaties opgebouwd met klanten die vanwege het goede contact voor ons kiezen.” De vraag die een klant zichzelf moet stellen is volgens Geurts van Kessel: “Waarom zou ik niet voor een origineel onderdeel gaan?”. Wanneer een klant maatwerk nodig heeft is de keuze voor ATWT in ieder geval simpel, gezien hun brede aanbod. “Van stobbenfrees tot recyclemachine en van versnipperaar tot houtafvalshredder, we doen het echt allemaal. Daag ons uit!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details