Platform voor de tuin- en groenprofessional
Voeg je bij de duurzame voegen(stand)  

Voeg je bij de duurzame voegen(stand)  

Gladde afwerking van de smalste voegen

De nieuwe StoneFlex Finish: een voegproduct dat tussen de smalste voegen past én een prachtige gladde afwerking heeft. Vijf jaar geleden startte de ontwikkeling van deze voeg die Jack Weijers, verkoopadviseur, van Normeco binnenkort op De Groene Sector Vakbeurs presenteert.

Jack begon met het ontwikkelen van betere voegen door meer bindmiddel toe te voegen. “Hierdoor blijven de voegen langer goed. Daarna maakten we de stap naar polymeren voegen. Ook hier voegden we meer bindmiddel toe. We maken ze lokaal en duurzaam.”

Na vijf jaar en veel positieve gebruikers is de nieuwe variant van StoneFlex nu zo’n driekwart jaar op de markt. “De StoneFlex Finish is gemaakt van een heel fijne zandkorrel. Een groot voordeel is dat dit product ook goed werkt bij smalle voegjes en dat je twee tot drie keer zo snel klaar bent. De voeg is erg glad, dus bij keramische tegels krijg je het allermooiste resultaat. We hebben nu driekwart jaar ervaring met de Finish-variant en hoveniers zijn erg enthousiast over het gemakkelijke gebruik. De voeg is verkrijgbaar in basalt, donkergrijs, lichtgrijs en ivoor.” Hoge stenen kunnen eerst met zand gevuld worden en hoeven maar 2 centimeter diep gevoegd te worden, wat leidt tot een enorme besparing.

Meer dan alleen de Finish presenteren

Daarnaast ontwikkelde en produceerde Normeco een 1K-voeg. “Hiermee voeg je natte stenen. We produceren het zelf, waardoor het betaalbaar blijft. Deze nieuwe 1K-voeg concurreert qua prijs met alle andere 1K-voegmiddelen. Ook laten we de Easy Fix Steenlijm zien, voor hoveniers interessant, omdat ze voor purschuimgebruik sinds kort een cursus moeten volgen. En omdat wij de poederlijm zelf afvullen is deze zeer voordelig.”

Een emmertje halen

Het doel van hun beursdeelname? “Onze producten presenteren en de drempel laag houden. We hopen dat hoveniers een gratis proefemmertje aanvragen en enthousiast worden.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan naar Hal 1, standnummer 146.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details