Platform voor de tuin- en groenprofessional
‘Voor veilige, flexibele en goed renderende invensteringen’
Cor Verkade en Mariëtte van Selm op de beurs in Hardenberg.

‘Voor veilige, flexibele en goed renderende invensteringen’

Van Dam, Van Dam & Verkade uit Amsterdam

Aan het einde van de vorige eeuw is de trend ingezet dat banken steeds minder rente gingen geven op vermogen, net als het afnemende persoonlijk contact. “Dat was voor mij het moment om in 1998 samen met de gebroeders Aren en Moshe van Dam onroerend goed te gaan kopen en te verhuren”, aldus mede-directeur Cor Verkade belast met fondsenwerving. “Om het vervolgens écht persoonlijk te maken; bij ons krijgt iedereen mijn mobiele nummer.”

Van Dam, Van Dam en Verkade ondersteunt ruim duizend klanten als particulieren, bedrijven en organisaties die een vermogen hebben opgebouwd. Verkade: “Wij beleggen het via onze eigen onroerend goed portefeuille in de meest veilige sector; onroerend goed op toplocaties in Nederland, Duitsland, Florida, Engeland en Schotland. Maandelijks keren wij onze circa 1.300 klanten ongeveer 1.000.000 euro aan rente uit. Wij verdienen dit geld met de verhuur van onze wereldwijde vastgoedportefeuille, die momenteel 625 miljoen euro waard is. De huuropbrengsten en het eigen vermogen van ons bedrijf vormen de garantie dat klanten tijdig hun rente en aflossing krijgen.” 

Vast contactpersoon

Verkade: “Alle afspraken worden vastgelegd in een korte eenvoudige akte en we werken zonder kleine lettertjes. Onze klanten hebben twee vaste contactpersonen; Cor Verkade en Mariëtte van Selm. Zij worden vakkundig ondersteund door Ester en Thijs. We hebben daarom geen callcenters of een ingesproken tekst of keuzemenu via een telefoonbeantwoorder. Alle klanten krijgen het mobiele telefoonnummer en e-mailadres van Cor, zodat ze altijd kunnen appen, sms-en of bellen als dat nodig is.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details