Platform voor de tuin- en groenprofessional
Weg met die troosteloze plank met stopcontacten.
Glampère Pro tuinpaal met beschermkap in grijs. Prachtige toepassing in combinatie met betonlook en strakke tuinen.

Weg met die troosteloze plank met stopcontacten.

Glampère tuinpalen levert de perfecte oplossing

Hoe breng je de behoefte van de hovenier op de juiste manier onder in een mooi design? Welke materialen ga je daarvoor gebruiken? In welke tuinen worden onze producten toegepast? Hoe kan je een hovenier met beperkte kennis van elektrotechniek helpen met het oplossen van een storing?

Loeffen vertelt over de missie van het bedrijf: Aansluitgemak voor de hovenier en het leveren van mooie producten.

Als je de juiste antwoorden op die vragen weet te vinden, staan hoveniers echt wel open om een nieuw product te omarmen. Dat merken we elke dag.

Glampère Pro in een enkele uitvoering.

Laten we beginnen bij hoe we gewend zijn stroompunten in de tuin aan te leggen. Traditioneel maken we gebruik van een houten paaltje, vaak een reststuk van een vlonder, met daarop een wandcontactdoos gemonteerd en aan de achterzijde een kabeldoos. Rommelig, stijlloos en gevoelig voor kortsluiting omdat de stroomkabel wordt blootgesteld aan scherp gereedschap. In de meeste tuinen een troosteloos tafereeltje.

De discussie hierover is het startpunt geweest voor de Glampère Tuinpalen. We maakten een verbeterde oplossing die moest voldoen aan de voorwaarden: Mooi, Duurzaam, Praktisch, Stijlvol.

Glampère Pro met beschermkap in cortenstaal uitgevoerd. Toepassing voor hogedrukspuit, stofzuiger, opladen accu’s, kookplaatje bij het terras, bedenk het maar.

De oudste variant en nog steeds een heel populair model: Glampère Pro

De oudste en nog altijd veel verkochte variant is de Glampère Pro. Een ranke RVS tuinpaal leverbaar met een enkele, dubbele of driedubbele wandcontactdoos waarop een beschermkap gemonteerd kan worden (zie de afbeelding met de grijze tuinpaal). De beschermkap biedt bescherming aan de grondkabel en verkleint de kans op kortsluiting. Doordat we gekozen hebben voor een beschermkap met klemconstructie zie je geen boutjes of moertjes aan de voorzijde. Een prachtige, ranke verschijning die leverbaar is in zwart, wit, grijs en cortenstaal. Een prima oplossing wanneer je geen kabeldoos nodig hebt.

Glampère Pro met beschermkap in cortenstaal uitgevoerd. Toepassing voor hogedrukspuit, stofzuiger, opladen accu’s, kookplaatje bij het terras, bedenk het maar.

Glampère Pro+ tuinpaal, lieveling bij de hovenier

Toch zijn er veel situaties waarbij de kabeldoos juist heel praktisch is. Hiervoor hebben we de Glampère Pro+ ontwikkeld. Deze wordt vooral goed ontvangen bij hoveniers. Het is een universeel design welke leverbaar is RVS gecoat zwart en grijs en recent ook in cortenstaal. De nog steeds ranke tuinpaal herbergt precies voldoende ruimte om de bijgeleverde kabeldoos in weg te werken. Door de geïntegreerde en altijd bijgeleverde beschermkap wordt de levensduur van vitale delen sterk verlengd, maar mocht er na verloop van tijd toch een kortsluiting plaatsvinden dan wip je de kap er zo vanaf en kan je via de kabeldoos de boel spanningsloos maken. Geen graaf- of zoekwerk maar gewoon oplossen in het tuinpaaltje zelf. De kabeldoos wordt natuurlijk ook gebruikt om de grondkabel door te lussen naar de volgende tuinpaal.

Glampère blijft zich ontwikkelen

Het staat bij ons nooit stil, vervolgt Loeffen. Zo zijn we nu aan het nadenken over tuinpadverlichting met toegevoegde waarde en hebben we naast de tuinpalen ook wandmodellen bedacht met oriëntatie verlichting, geschikt als fiets-oplaadpunt of als neutraal stroompunt. Heeft u nu ook interesse in Glampère producten? Neem dan contact op met Eppo Loeffen per mail: info@glampere.nl of telefoon 0412-615558 om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details