Platform voor de tuin- en groenprofessional
Actie: win een Cub voor je club

Actie: win een Cub voor je club

Met de nieuwe zitmaaier uit de XZ7 Enduro-serie geeft het Amerikaanse tuinmerk Cub Cadet een antwoord op de moderne maai-uitdaging. Barbara Willems van MTD Products Benelux: “En met robotmaaiers en tuingereedschap uit de serie XR5, beiden werkend op een accu, vaart het merk een duurzame koers.”

De XR5-robotmaaier.

MTD Products Benelux BV is verkoopkantoor van MTD Products AG in de Benelux. Willems: “Wij leveren A-merken als WOLF-Garten, Robomow, Cub Cadet, MTD en Arnold. Deze maken ons totaalleverancier en één van de grootste spelers in Europa.”

Welke sportvereniging wint een Cadet Cub?

In de zomer introduceert Cub Cadet de zeroturnmaaier uit de XZ7-serie. “Het is een grote zitmaaier voorzien van een krachtige Kawasaki-motor; vooral bekend om de onovertroffen combinatie van innovatieve stuurhendeltechnologie, de extreem robuuste constructie en de zeer betrouwbare componenten.”

Alle apparaten werken met dezelfde 60V accu.

Met de introductie van de XR5-robotmaaier, de trimmer, heggenschaar en kettingzaag in het 60V accu assortiment zet Cub Cadet een belangrijke stap in gereedschap voor tuin- en landschapsbeheer. “Het bijzondere is dat elk apparaat op dezelfde accu werkt. Het is daarom niet nodig om meerdere accu’s aan te schaffen. Bovendien zijn ze duurzamer en stiller dan gereedschap aangedreven door een benzinemotor. Voor Cub Cadet is elektrisch gereedschap de toekomst.” 

Actie

“In België en Nederland hebben clubs en verenigingen het door de Covid-pandemie erg zwaar en daarom wil Cub Cadet een handje helpen. Deze zomer introduceren wij de wedstrijd ‘Win een Cub voor je club’. Voetbal- en hockeyverenigingen, maar ook softbal- en handbalclubs of golfverenigingen, kortom iedereen, maken kans op de Cub Cadet XZ5 L127 zitmaaier, ter waarde van vijfduizend euro. Wij weten als geen ander dat een goed gemaaid grasveld essentieel is voor het beoefenen van sportwedstrijden, maar ook dat goed gereedschap een behoorlijke investering is. We willen een handje helpen en iets geven waar de winnaar echt iets aan heeft.”

De actie vergt enige creativiteit van de club. “Om kans te maken op de zitmaaier levert elke deelnemende club een of meerdere foto’s in waarmee ze op een ludieke wijze duidelijk maken dat zij de XZ5 L127 verdienen. Elke foto, voorzien van een duidelijke omschrijving zien we graag terug op sociale media als Facebook en Instagram met de hashtag #wineencubvoorjeclub.”

De criteria voor deelname zijn eenvoudig. “De foto laat in één oogopslag zien waarom de club een nieuwe grasmaaier verdient. Bijvoorbeeld omdat het gras heel erg lang is, de huidige machine kapot is of omdat het veld er niet meer uitziet. Daarnaast willen wel graag mensen op de foto zien. Dus één met het hele team, met de vrijwilliger die het gras onderhoudt of één met een betrokken ouder. Iedereen mag op de foto.”

Willems: “De wedstrijd start eind juli en de uitslag volgt in het najaar, waarna we samen met een fotograaf een bezoek brengen aan de winnende club en de Cub Cadet XZ5 overhandigen. We hebben er zin in, dus kom maar op met die foto’s.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details