Platform voor de tuin- en groenprofessional
ATKB neemt ecologisch adviesbureau De Groene Ruimte over
Ondertekening overname met van links naar rechts: dr. Margreet ter Steege (ATKB), ir. Pieter Reijbroek (DGR) en ir. Philip Raaijmakers (DGR)

ATKB neemt ecologisch adviesbureau De Groene Ruimte over

Margreet ter Steege, Hoofd Terrestrische Ecologie ATKB: “Met de overname van De Groene Ruimte, zijn we nog beter in staat om de markt te bedienen. De Groene Ruimte is een hoogstaand specialistisch ecologisch adviesbureau met jarenlange vaste relaties en een diverse kring van opdrachtgevers. Het bureau vormt een mooie aanvulling op de bestaande klantenkring en specialisaties van ATKB. Binnen ATKB is er een afdeling die zich bezighoudt met terrestrische ecologie (zgn. droge ecologie). De specialisten van De Groene Ruimte zijn een waardevolle toevoeging aan deze afdeling en zorgen ervoor dat ATKB een van de grootste bureaus in Nederland is waarin alle aspecten van de ecologie (aquatisch en terrestrisch) zijn ondergebracht.” 

Bodem, water en juridisch ecologisch advies 

ATKB biedt met haar ruime ervaring op het gebied van bodem, water en juridisch ecologisch advies een breed dienstenpakket aan oplossingen voor milieuvraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van vergunningen, verduurzaming, biodiversiteit, klimaatadaptatie en asbest. Kenmerkend voor de aanpak van ATKB is de koppeling van veldonderzoek aan een deskundig en praktisch advies. Zij zijn ‘doorgronders’ op elk niveau. Daarnaast maakt ATKB veel gebruik van innovatieve technieken, zoals de drone, 3D-grondradar voor 3D-terreinopnames en telemetrie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details