Platform voor de tuin- en groenprofessional
De eerste accu aangedreven houtversnipperaar in zijn klasse
De zelfrijdende versnipperaar van GTM Professional is compact en zeer wendbaar.

De eerste accu aangedreven houtversnipperaar in zijn klasse

Krachtig en 100% elektrisch

Bomen snoeien en met gemak takken tot 12 centimeter dik versnipperen in een zelfrijdende versnipperaar zonder verbrandingsmotor? Volgens Diana de Keijzer, marketingmanager bij De Wild, kan dat gewoon met de nieuwe 1800 E-chipper. 

De Wild is een familiebedrijf met een eigen dealernetwerk en produceert en ontwikkelt houtversnipperaars, en andere tuin- en parkmachines van GTM Professional. Die machines worden over de hele wereld gedistribueerd en met veel plezier gebruikt door groenprofessionals. Aan het brede assortiment is nu een gloednieuwe variant houtversnipperaar toegevoegd, met accu!

Aan het brede assortiment is nu een gloednieuwe variant houtversnipperaar toegevoegd, met accu.

De E-chipper van De Wild

De 1800 E-chipper is volgens De Keijzer een compacte versnipperaar, met de kracht van een grote machine. Met deze houtversnipperaar laat De Wild zien dat ze klaar zijn voor de toekomst. “De nieuwe versnipperaar heeft een accu in plaats van een benzinemotor. De accu drijft zowel het versnippersysteem als de wielen aan. Bij 20 graden gaat de accu tot wel 2 uur mee, en tijdens het snipperen is het mogelijk om de accu bij te laden.” Als de accu voor het versnipperen leeg is, is er nog genoeg vermogen om tot 1600 meter te rijden. “Ruim genoeg om terug te rijden naar de bedrijfsbus.“ 

Vanwege de compactheid, past de zelfrijdende versnipperaar gewoon door smalle tuinpoortjes. ”Je regelt de rijsnelheid traploos, en de machine heeft een automatische remfunctie op hellingen, wel zo veilig.”

Deze versnipperaar behoort tot de 1800-serie, en heeft een rotor-versnippersysteem. “Onze 1800 E-chipper is snel en efficiënt, maar dan zonder gevaarlijke benzinedampen én eenvoudig te onderhouden.”

De krachtige 1800 E-chipper verwerkt dikke takken tot een diameter van 12 cm.

Innovativiteit voor de hovenier

De 1800 E-chipper is uitermate geschikt voor de hovenier, vanwege de compactheid en wendbaarheid van het vierwielig onderstel. “De versnipperaar is gemakkelijk mee te nemen naar een klus en kan dikke takken versnipperen met een hoge capaciteit. Ook op zachte ondergronden staat hij stabiel en de machine is tot in de puntjes netjes afgewerkt. Daarnaast wordt de 1800 E-chipper standaard geleverd met uitvoer die 270 graden draaibaar is. Zo kan er gemakkelijk een aanhanger naast om de houtsnippers op te vangen.”

‘Testen is onze tweede naam’

De 1800 E-chipper bestaat uit Europese elektrische componenten en is volledig geassembleerd in Nederland. Voordat deze machine op de markt kwam, heeft De Wild veel testen uitgevoerd. “We vinden veiligheid en functionaliteit ontzettend belangrijk. Al onze houtversnipperaars worden gekeurd door een onafhankelijk instituut. Wij zijn enorm trots op deze nieuwste innovatie op het gebied van hakselen en nodigen hoveniers en boomverzorgers graag uit om onze primeur te testen!”

De 1800 E-chipper is snel en efficiënt.

Veiligheid gaat boven alles. “We laten de machines altijd in het veld testen door echte gebruikers, dus geen labtesten. We ontwerpen onze machines op basis van de feedback van groenprofessionals. Over deze accu aangedreven versnipperaar ontvingen we veel enthousiaste reacties. Hoveniers vroegen zelfs wanneer ze de machine konden kopen!” De nieuwe 1800 E-chipper van GTM Professional is verkrijgbaar voor €21.900 excl. BTW.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details