Platform voor de tuin- en groenprofessional
ECHO 56V Professionele Accu-Maaischaar

ECHO 56V Professionele Accu-Maaischaar

Maaien van onkruid op slechts 10 cm van geparkeerde auto’s

Duurzaam, veilig maaien en onkruid verwijderen van openbare ruimten is nu mogelijk met de innovatieve ECHO maaischaar. ECHO heeft het 56V X-Series platvorm uitgebreid met deze bijzondere machine, die voorkomt dat objecten zoals steentjes, aanstekers of ander afval in bermen worden weggeslingerd.

De machine beschikt over een gepatenteerd messensysteem dat vergelijkbaar is met een dubbelzijdige en dubbelwerkende compacte heggenschaar. Met een gewicht van slechts 3,7 kg is de machine uitzonderlijk licht in vergelijking met bestaande maaischaren op de markt. Met de messenbalk die wordt ondersteund door wielen en glijsloffen, blijft er voor de gebruiker niet veel meer over dan eenvoudig “sturen”. Hierdoor wordt de inspanning aanzienlijk geminimaliseerd.

Dankzij dit ontwerp is de machine veilig te gebruiken in de nabijheid van ramen, auto’s en voetgangers. Er zal geen materiaal worden weggeslingerd of verplaatst door luchtstromen. Bovendien is het mogelijk om met de messenbalk tegen een muur aan te maaien of te knippen.

De messenbalk, met een maaibreedte van 46 cm, kan moeiteloos en volledig gedemonteerd worden door middel van 2 Torx schroeven. Dit maakt het ideaal voor onderhoud en het scherpen van de messen. Bovendien is de maaihoek instelbaar in vier verschillende posities, waardoor de ideale maaistand eenvoudig gegarandeerd kan worden.

De DTT-2100 is geclassificeerd met een IPX4 beveiligingsklasse, waardoor hij veilig in de regen kan worden gebruikt. Hij is compatibel met zowel de 56V 2,3- als de 4,5 Ah accu, en biedt een maximale autonomie van 80 minuten voor ononderbroken maaien.

De ECHO DTT-2100 is nu beschikbaar via uw erkende ECHO regio dealer vanaf € 660,33 excl. BTW (€ 790,00 incl. BTW).

U vindt een ECHO-dealer op www.echodependonit.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details