Platform voor de tuin- en groenprofessional
De eindeloze mogelijkheden van slimme verlichting
Verlichting brengt sfeer in de tuin.

De eindeloze mogelijkheden van slimme verlichting

Meer sfeer, gebruiksgemak en veiligheid

Gemak dient de mens. Veel mensen hebben inmiddels een smarthomesysteem waarmee zij binnenverlichting kunnen aansturen en muziek kunnen afspelen. in-lite heeft een compleet pakket aan slimme verlichtingsproducten die op hetzelfde systeem kunnen worden aangesloten.

“Als mensen tijd kunnen besparen, doen ze dat. Het is ook heel makkelijk als je met een commando de binnen- en buitenverlichting kunt aan- en uitzetten”, aldus senior brand marketeer Veronique Vorthoren van in-lite. “Maar onze verlichting is ook aan te sturen met een app op je mobiele telefoon. Je kunt hierin bijvoorbeeld allerlei routines instellen voor wanneer welke verlichting moet branden. Zo kun je duurzamere keuzes maken.” 

De slimme verlichting is ook aan te sturen met een app.

De slimme verlichting van in-lite werkt op een laagspanningsysteem (12V) en is dus van zichzelf al zeer energiezuinig. En door de app te gebruiken in combinatie met instelbare routines en een bewegingsmelder, gaat de verlichting alleen aan als het echt nodig is.  

Sfeer, gebruiksgemak en veiligheid

in-lite legt met haar assortiment slimme verlichting de focus op drie thema’s: sfeer, gebruiksgemak en veiligheid. Vorthoren: “Zo kun je de sfeer afstemmen op de setting van de avond. Bijvoorbeeld gedimd licht voor een romantische avond of gekleurde verlichting als je een feestje geeft. Gebruiksgemak zit in de aansturing: via de app of via je smarthomesysteem.”

Met de app zijn de mogelijkheden eindeloos. Per lichtzone en zelfs per armatuur is de verlichting aan te sturen: dimmen, warm-wit licht of liever een kleur uit de kleurencirkel? Het kan allemaal. Met de handige SMART BRIDGE-koppeling tussen de transformator en internet kan de gebruiker overal ter wereld zijn verlichting thuis bedienen en aanpassen. 

De tafellamp SWAY TABLE met Human Dimming.

Daarbij vergroot licht de veiligheid om het huis. “Je kunt bijvoorbeeld zorgen dat er verlichting met de SMART MOVE aanspringt zodra je de oprit of de tuin inloopt. Zo voorkom je dat je struikelt in het donker. Daarnaast schrikt verlichting ook ongenode gasten af.”

Human Dimming: nog meer gebruiksgemak

in-lite blijft continu ontwikkelen en innoveren. Zo zet het bedrijf technologie in om de eindgebruiker optimaal te voorzien van gebruiksgemak. Steeds meer armaturen beschikken inmiddels over Human Dimming. 

Ook vergroot het de veiligheid.

Met deze technologie kan de verlichting gedimd worden met één simpele handbeweging. Zo creëert de gebruiker de perfecte sfeer die past bij zijn setting en hij bespaart ook nog eens energie. Onder andere het nieuwste armatuur van in-lite, SWAY TABLE, is voorzien van deze techniek. Deze unieke, draadloze en oplaadbare tafellamp is zowel geschikt voor buiten- als binnengebruik. “Met SWAY TABLE voel je de magie op iedere tafel. De flexibele staander beweegt zachtjes mee met het ritme van de wind; de ronde vormen bootsen het organische van buiten na. En met het natuurlijk warm-witte licht voelt ieder moment als onvergetelijk.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details