Platform voor de tuin- en groenprofessional
Producten

Draadloze kettingzagen uit de CNS-serie van Kärcher

Herfst heerst in al haar glorie. We genieten van de kleuren, het geritsel van vallende bladeren en de heerlijke geuren die dit prachtig seizoen met zich meebrengt.

Naamloos-5 kopiëren
Of het nu om zaagwerkzaamheden rondom het huis en in de tuin of omvangrijkere projecten gaat, de accu kettingzagen van Kärcher zijn geschikt voor elke taak.

3 november 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Stil, snel, effectief

Wee de buurman die deze herfstelijke idylle verstoort met zijn irritante kettingzaag. Elektrische kettingzagen zijn in vergelijking met hun tegenhangers op benzine duidelijk in het voordeel. Het enige wat buiten vaak ontbreekt, is de juiste stroombron. Kärcher presenteert met de CNS 18-30 Battery (18V) en de CNS 36‑35 Battery (36V) twee accu kettingzagen die een geschikt alternatief vormen voor het eigen grond- of bosperceel.

Met de accu kettingzagen CNS 18-30 Battery (18 V) en CNS 36-35 Battery (36 V) van Kärcher kan zonder stroombron gewerkt worden.

De juiste zaag voor elke behoefte

 

Voor gangbare zaagwerkzaamheden rondom het huis en in de tuin is de CNS 18-30 Battery met 18 V-batterij, een kettingsnelheid van 10 m/s en een 30 cm lang zwaard de juiste keuze. Deze kettingzaag weegt circa drie kg en heeft een optimale gewichtsverdeling, waardoor hij bijzonder handzaam is. Voor grote projecten verdient de CNS 36‑35 Battery aanbeveling. Dankzij zijn kettingsnelheid van maximaal 21 m/s en het 35 cm lange zwaard vormen ook harde boomstammen geen enkel probleem meer.

Veilig werken dankzij slimme functies

Bij het gebruik van een kettingzaag moet ook de ervaren gebruiker heel goed opletten. De apparaten uit de CNS-serie van Kärcher staan dankzij enkele technische voorzieningen garant voor een veilig gebruik. Zo voorkomt de veiligheidsontgrendeling dat de zaag onbedoeld start. Bij een terugslag brengt de terugslagbeveiliging de ketting meteen tot stilstand. En de zaagklauwen zorgen voor een stabiele geleiding en nauwkeurige sneden. Bovendien kan de ketting moeiteloos via een draaiknop gespannen worden. Om het onderhoud te beperken beschikken de zagen over automatische kettingsmering. Het oliepeil kan via een doorzichtig kijkvenster gecontroleerd worden. De borstelloze motor waarborgt een lange levensduur.

Dankzij het ontgrendelingsmechanisme, de terugslagbeveiliging en de zaagklauwen staat de CNS-serie garant voor een veilig gebruik en nauwkeurige sneden.

Kärcher Battery Universe

De ‘Kärcher Battery Universe’ omvat twee batterijplatformen met een continu groeiend aantal machines, variërend van de hogedrukreiniger over de bladblazer tot de multifunctionele stofzuiger. Zowel de compacte 18 V-batterijen als de krachtige 36 V-batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten om een breed toepassingsgebied mogelijk te maken. En bijzonder kenmerkend: de batterijen zijn compatibel met alle Kärcher-machines van dezelfde spanningsklasse, of ze nu tot het Home & Garden of het Professional gamma behoren. Een uniek voordeel van alle Kärcher-batterijen is het lcd-scherm met real-time technologie, die naast de resterende batterijcapaciteit ook nauwkeurig de resterende looptijd en oplaadtijd in minuten weergeeft. De behuizing van de batterijen is uiterst schokbestendig en beschermd tegen stof en spatwater volgens beschermingsklasse IPX5. Dankzij efficiënt temperatuurbeheer leveren de batterijen ook optimale prestaties bij intensieve toepassingen. Intelligente celbewaking beschermt tegen overbelasting, oververhitting en diepe ontlading. Als een machine langere tijd niet wordt gebruikt, zorgt de processorgestuurde, automatische opslagmodus van de Battery Power-batterij voor een lange levensduur van de cellen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details