Platform voor de tuin- en groenprofessional
Eenheid in de tuin 
Het concept EVO past in de strakke tuin.

Eenheid in de tuin 

12V-tuinverlichting in complete en overzichtelijke concepten

Het tuinverlichtingsassortiment van in-lite is onderverdeeld in verschillende modulaire concepten: DISC, SWAY, EVO, ACE en LIV. Zo kunnen eindklanten makkelijker kiezen uit een serie producten van verschillende categorieën, maar met hetzelfde uiterlijk. ‘Door te kiezen voor een concept, kun je de hele tuin uitlichten in dezelfde look & feel.’

De armaturen van het concept DISC zijn wat organischer van vorm.

Het conceptdenken ontstond toen het assortiment armaturen wel erg groot werd, vertelt retail merchandiser Linda Fernandez Jansen-van ’t Geloof van in-lite. “Iedereen wil eenheid in zijn tuin en wij bieden hiermee de service om de keuze gemakkelijker te maken. Een concept bestaat altijd uit een groep armaturen: een hanglamp, een staande lamp en een wandarmatuur. Dit is aan te vullen met verschillende grondspots, die passen bij elk concept.” Alle concepten van in-lite werken op het inmiddels bekende 12V laagspanningsysteem, in sommige gevallen aangevuld met 230V-armaturen voor bijvoorbeeld verlichting bij de voordeur.   

ACE is één van de meest complete concepten van in-lite.

Strakke of juist fleurige tuin

Door het assortiment onder te verdelen in verschillende concepten, wil in-lite verschillende doelgroepen aanspreken. Fernandez Jansen: “Zo passen de armaturen uit de serie EVO in een strakke tuin, terwijl bijvoorbeeld DISC organisch gevormd is en daarom beter past in een tuin waar ronde vormen centraal staan. Met tuinverlichting kun je zo veel verschillende onderdelen van de tuin uitlichten, bijvoorbeeld de schutting, bomen, borders of juist de oprit. De keuze voor een bepaald concept is heel persoonlijk en smaakgebonden: wat wil je uitlichten en wat vind je mooi? Door te kiezen voor een bepaald concept, kun je de hele tuin uitlichten in dezelfde look & feel. Voor elk hoekje in de tuin hebben we een oplossing. En uiteraard is iedereen vrij om te mixen en matchen tussen concepten.”

Het SWAY-concept is een lichtserie die volledig opgaat in de natuur.

De concepten

Het ACE-concept is één van de meest complete concepten binnen het in-lite assortiment. Het omvat staande lampen en wandlampen in wel vijf verschillende kleuren. Het ontwerp is minimalistisch en het licht heeft een kenmerkend strak lichtbeeld. DISC is een concept met rondingen en zachte vormen, waarin duidelijke elementen uit de natuur zijn verwerkt. Het concept is elegant en heeft een eigentijds design. Het EVO-concept staat voor design en premium kwaliteit. De armaturen van het EVO-concept hebben een architectonische vormgeving, die zich perfect laat verwerken in tuinen met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Er zijn geïntegreerde, staande, wand- en opbouwarmaturen. Daarnaast hebben de armaturen een ‘diamond cut’ lens die het licht mooi en egaal spreidt. De geanodiseerde behuizing geeft EVO niet alleen een mooie look, maar maakt het armatuur ook extreem weerbestendig. Het SWAY-concept is een lichtserie die volledig opgaat in de natuur. Door natuurlijke vormen en rondom schijnende lichtuittrede, is deze serie opvallend onopvallend en heel mooi tussen bijvoorbeeld grassen, bloemen of op het terras. Het LIV-concept ten slotte, is het eerste concept van in-lite en geeft rondom sfeervol licht. De behuizing is in verschillende kleuren aan te schaffen en blijft daardoor nog steeds enorm gewild.  

Kortom, een compleet assortiment met voor ieder wat wils. Toch is in-lite nog lang niet klaar. Zo wordt er gewerkt aan nieuwe concepten, maar daar kan Fernandez-Jansen nog niet veel over uitweiden. Houd daarvoor de website in de gaten of neem eens een kijkje bij de dealers. “Om de keuze makkelijk te maken, begint de klantreis al bij onze dealers. Zij kunnen ook alles vertellen over ons 12V-laagspanningsysteem. Bij de exclusievere dealers kun je onze concepten vinden in een showtuin. Zelf beschikken we over een playground waar we de verschillende concepten kunnen laten zien en waar je de magie van onze verlichting zelf kunt ervaren”. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details