Platform voor de tuin- en groenprofessional
Elektrisch rijden tot 132 kilometer op één accu
De voertuigen beschikken over een AVAS systeem. Bij lage snelheden attendeert dit voetgangers op het nadere voertuig.

Elektrisch rijden tot 132 kilometer op één accu

Van der Haeghe BV uit Geldermalen is importeur van het Belgische Addax. Dit merk is specialist op het gebied van elektrische bedrijfswagens. De maximale snelheid van deze voertuigen is afhankelijk van de het gekozen model.  Er is zelfs een versie die gaat tot 70 km/u.

Natuurlijk is de Addax voorzien van een N1 homologatie, ofwel, de voertuigen zijn stuk voor stuk goedgekeurd door Europese instanties. Er zijn verschillende transmissies leverbaar die bijvoorbeeld meer aandrijfkracht op de wielen kunnen overbrengen. De keuze van de transmissie is dan ook bepalend voor de autonomie. Deze bedraagt maximaal 132 kilometer met 1 volle acculading.

De cabine is zeer ruim te noemen. Met een gemakkelijke instap kan men plaats nemen op de luxe stoelen met hoofdsteun. Er is ruimte voldoende voor 2 volwassenen mensen goed plaats te nemen.

Voor de accutechniek wordt er gebruik gemaakt van Lithium-ijzerfosfaataccu. Dus geen kobalt of fosfaatstoffen. Deze zijn niet warmtegevoelig. 

De cabine is zeer ruim te noemen.

Addax voertuigen zijn standaard uitgerust met 4G connectiviteit voor een diagnose systeem op afstand. Hiermee kunnen storingen snel worden opgezocht en worden opgelost.

De voertuigen beschikken over een AVAS systeem. Bij lage snelheden attendeert dit voetgangers op het nadere voertuig.

Naast de keuze in transmissies is er natuurlijk volop keuze in toepassingen. Ook vanaf de fabriek zijn er diverse op maat toepassingen mogelijk. Zoals uitvoeringen met kipper, koelwagen, vuilcontainer. Maar ook voor installaties voor onkruidbestrijding en winterdienst zoals een schuif en zoutstrooier.

Van der Haeghe BV heeft eigen demovoertuigen ter beschikking, zodat u zélf kan ervaren hoe het is om te rijden met een Addax. Ongetwijfeld zult u daarvan een geweldige indruk van krijgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details