Platform voor de tuin- en groenprofessional
Elektrische kruiwagen Zallys Dumper – jet E

Elektrische kruiwagen Zallys Dumper – jet E

Een elektrisch kruiwagen die tweeënhalf keer zoveel kan laden dan een klassiek model, super wendbaar is en door iedere deuropening past. Arthur Verwoerd: “Bij het gebruik van de Zallys Dumper – jet E accu-kruiwagen is alleen bijsturen nodig, de rest gaat vanzelf.”

Arthur Verwoerd, directeur en eigenaar van zijn gelijknamige bedrijf in Reeuwijk: “Wij verkopen sinds 2004 elektrisch aangedreven kruiwagens van Italiaanse makelij. De Dumper – jet E is voorzien van een bak van 180 liter inhoud, draagt tot 500 kilogram en rijdt makkelijk voor- en achteruit; alsof je achter een kinderwagen loopt. Met een breedte van 78 cm past hij door iedere deuropening en volgeladen rijd je hem zelfs een aanhanger op. De snelheid is traploos regelbaar en zowel voor- als achteruit prima te doseren.”

De twee semi-tractie accu’s zijn met elkaar verbonden en leveren een vermogen van 1000 Watt. “Om hoveniers te ondersteunen bij hun bestratingswerkzaamheden hebben wij zelf een bakwisselsysteem bedacht om, binnen twee minuten, de laadbak te vervangen door een plateau speciaal
voor stenen.”

Vandaag de dag is volgens Reeuwijk iedereen overtuigd van het nut van accu’s. “Nu krijgen we eerder de vraag; hoe lang kun je ermee rijden? Tot wel tien uur. Bij de meeste hoveniers staat deze om de twee dagen aan de acculader en bovendien zijn de accu’s recyclebaar. Ze gaan gemiddeld zeven jaar mee en de investering in een nieuwe accuset is laag. De machine is dus erg rendabel, zeker als je ziet dat sommige hoveniers hun Zallys Dumper – Jet E al 12 jaar in gebruik hebben.”

Kijk voor meer informatie op www.accukruiwagen.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details