Platform voor de tuin- en groenprofessional
Machineparkbeheer is per definitie klantspecifiek maatwerk
Hybride aflevering Bunnik Groep: koop/lease, accu/benzine.

Machineparkbeheer is per definitie klantspecifiek maatwerk

Klant staat bij trendsetter in de groene sector al bijna 45 jaar centraal

Bij groenprofessionals staat Poel, met vestigingen in Apeldoorn, Amsterdam en Veghel, al ruim 44 jaar bekend als een betrouwbare en innovatieve partner. Ze onderscheiden zich in de toeleveringsmarkt voor de groene sector met name door de klant 100% centraal te stellen en daar de dienstverlening op aan te passen. Deze unieke benadering van het beheer en onderhoud van machineparken van onder andere hoveniers, bosbouwers en groot-groen-voorzieners is essentieel voor hun succes.

Aflevering Gemeente Amstelveen: lease machinepark 92% accu.

Bij aankomst zit Paul van der Poel al klaar met koffie om ons te woord te staan. We hebben een afspraak voor een interview in het kader van het vijfenveertig jaar bestaan van Poel Apeldoorn B.V. dat volgend jaar gevierd gaat worden. Er zijn legio mijlpalen en successen waar we bij stil hadden kunnen staan, maar het gesprek neemt een andere richting. Op de vraag waar Paul het trotst op is, volgt een betoog waar de energie van afspat.

Klant op plaats één

“In alles wat we doen, zetten we de klant op de eerste plaats. We willen het beheer van hun machinepark zo makkelijk mogelijk maken. En dat begint altijd met een gedegen inventarisatie van de werkzaamheden, eisen en wensen en toekomstplannen van de eindklant. We kunnen ze van voor tot achter ontzorgen, maar soms wil men een deel in eigen beheer houden. Nou, dat kan. Maar hoe zetten we dan samen de beschikbare medewerkers optimaal in? Hoe faciliteren we de werknemers van deze groenbedrijven zo goed mogelijk en wat willen ze als ondersteuning? Poel zorgt voor voorlichting en training om alles soepel te laten verlopen.”

Showroom met klantoplossingen.

Vergroening van machineparken

Voor veel bedrijven verzorgt Poel momenteel de transitie van een traditioneel machinepark, waar het merendeel uit brandstof aangedreven machines bestaat, naar een milieuvriendelijke variant. Denk daarbij aan het inzetten van specifieke accu machines van STIHL om brandstofmachines te vervangen. De rode draad daarbij is, naast de eerdergenoemde maatwerk-benadering, een uitstekende service. Natuurlijk is er altijd sprake van een planmatige aanpak waarbij het complete machinepark in beeld wordt gebracht. Bij aanbestedingen speelt de vergroening een steeds belangrijkere rol (o.a. het voorkomen of verminderen van uitstoot van schadelijke stoffen en geluidsproductie). Poel ondersteunt hun klanten bij de noodzakelijke veranderingen.

Paul van der Poel gaat voor 100% klanttevredenheid.

Service

De Poel organisatie is al 45 jaar gebouwd op het verlenen van service en dat aspect krijgt uiteraard de aandacht die het verdient. Klanten kiezen voor Poel, naast bovengenoemd maatwerk, vanwege de optimale ondersteuning en nazorg waarop ze kunnen bouwen. Naast het onderhouden van machines, kan men deze ook desgewenst keuren. Als geautoriseerd STIHL Service Dealer hebben ze de mensen en de onderdelen om te doen wat ze beloven: de klant honderd procent centraal stellen met een uitgekiend en optimaal functionerend machinepark als gevolg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details