Platform voor de tuin- en groenprofessional
Mobiele tuinmachines op Groene Sector Vakbeurs
De zelfrijdende compacte hakselaar met zijn brede tractor profielbanden en de nieuwste 25Pk EFI Honda iGX motor.

Mobiele tuinmachines op Groene Sector Vakbeurs

‘Blijven innoveren en kwalitatief de beste machines maken’

Jo Beau products is ontwerper en fabrikant van mobiele tuinmachines. De kenmerkende gele hakselaars, stobbenfrezen en verticuteermachines van Jo Beau zijn helemaal in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Resultaat: hoogwaardige mobiele machines met optimaal gebruiksgemak. Kennismaken met Jo Beau kan op de Groene Sector Vakbeurs op 11, 12 en 13 januari in Hardenberg. 

Een hakselaar, boomstronkfrees, zaaimachine of houtkliever: bedenk het maar en Jo Beau heeft het in het assortiment. Je kunt er terecht voor 36 verschillende machines. Allemaal gericht op tuinonderhoud voor de verhuurspecialist, professional en veeleisende tuinliefhebber.

B37-110RC: De radio bestuurde vol-automatische stobbenfrees met een breedte van 74cm en een werkbreedte van 110cm.

In 50 landen

Jo Beau products is gevestigd in Brugge. Zo’n 25 jaar geleden bracht oprichter Jozef Beauprez zijn eerste typerende, gele, mobiele messentrommel hakselaar op de markt. Een nieuwe houtversnipper-technologie was geboren. De ‘Jo Beau Trommeltechnologie™’. Inmiddels is het bedrijf al lang geen lokale speler meer: Jo Beau beschikt in meer dan 50 landen over verkoop- en verhuurpunten. 

In de Benelux werkt Jo Beau rechtstreeks met eigen vertegenwoordigers en een eigen dealernetwerk. Buiten de Benelux regio werkt de fabrikant met een wereldwijd netwerk van importeurs met hun eigen lokale netwerken. 

Compact ontworpen 

Christophe Beauprez, eigenaar van het bedrijf, is trots op zijn machines: “Onze machines zijn compact ontworpen, zodat je er altijd mee op de plek komt, waar het werk plaatsvindt. Zo hebben we een groot aanbod aan houtversnipperaars, die gewoon door de tuinpoort kunnen. Dan hoef je niet met de takken door de tuin, naar een grote machine voor het huis. Maar lang niet alleen de houtversnipperaars passen door een deur. Ook de stobbenfrezen, zelfs de 37PK sterke op rupsonderstel, rijden feilloos door een deuropening.” En dat bespaart veel tijd en energie. Ideaal voor bijvoorbeeld hoveniers of particulieren in de stad. 

In eigen beheer ontwikkeld

De machines en innovaties van Jo Beau zijn allemaal in eigen beheer ontwikkeld. Het uitgangspunt is daarbij om altijd vanaf nul te starten, goed te luisteren naar wat er in de markt speelt en zodoende het beste product te maken.  

Daarmee mikt Jo Beau op het hoogste segment in de markt. Christophe: “Wij zijn heel streng voor onszelf. We willen blijven innoveren, het meeste gebruiksgemak leveren en kwalitatief de beste machines maken. Maar, ook op het gebied van service willen we de beste zijn.”

H530: Deze gazonbeluchter maakt gaten in de grond die het gazon helpen sterker en mooier te worden.

Groene Sector Beurs 

Jo Beau heeft in januari 2023 voor de vierde keer op rij een eigen stand op de Groene Sector Beurs in Hardenberg. Daar richten ze zich op de eindgebruikers en op nieuwe dealers. Christophe: “Op de vakbeurs tonen we een kleine greep uit ons aanbod. We kunnen niet alle 36 de machines meenemen. Maar, in de weken na de beurs komen we bij geïnteresseerden langs om de machines te demonstreren en laten ervaren.” 

Ook bestaande dealers en eindgebruikers zijn natuurlijk van harte welkom bij de stand van Jo Beau. Om ervaringen met de machines te bespreken, wensen voor verbeteringen door te nemen of om gewoon even bij te praten. 

Jo Beau is met een deel van het productassortiment te vinden bij stand 718 op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details