Platform voor de tuin- en groenprofessional
Onmogelijke klus? Niet met de handige LMO accu-grasmaaiers van Kärcher!

Onmogelijke klus? Niet met de handige LMO accu-grasmaaiers van Kärcher!

Bij een keurig verzorgde tuin hoort vaak ook een netjes gemaaid gazon. Of het gazon nu groot of klein is, voor de maaiwerkzaamheden kan uit 4 nieuwe accu-grasmaaiervarianten uit de LMO-serie gekozen worden. Ze maken allemaal deel uit van het Kärcher Battery Platform. De LMO 18-33 Battery en LMO 18-36 Battery beschikken over een 18V-batterij, de LMO 36-40 Battery en LMO 36-46 Battery over een krachtige batterij van 36V. Alle uitvoeringen kunnen dankzij hun geringe gewicht moeiteloos over oneffen terrein en om obstakels heen geleid worden. Dit garandeert uitstekende resultaten en een netjes gemaaid gazon tot aan de rand.

De nieuwe accu-grasmaaiers van Kärcher kunnen moeiteloos over oneffen terrein en om obstakels heen geleid worden en staan garant voor een netjes gemaaid gazon tot aan de rand.

 

Wendbaar en licht: LMO 18-33 Battery en LMO 18-36 Battery

De LMO 18-36 Battery heeft een snijbreedte van 36 cm en een opvangbak van 45 liter. Bij de LMO 18-33 Battery bedraagt de snijbreedte 33 cm en past er 35 liter in de opvangbak. Beide uitvoeringen beschikken over een hoogteverstelling. Zo kan het mes snel en eenvoudig op 4 verschillende grashoogtes ingesteld worden. Het gemaaide gras kan in de opvangbak opgevangen worden, waarbij de niveau-indicator aangeeft wanneer hij geleegd moet worden. Of het gras wordt via de geïntegreerde mulchplug als natuurlijke meststof over het gazon verspreid. De handgreep kan in het midden zonder gereedschap in 3 standen ingesteld worden en zo aan de lichaamslengte aangepast worden. Dit zorgt voor een rechte, rugvriendelijke werkhouding. Ook aan de veiligheid is gedacht. Zodra de veiligheidssleutel verwijderd is, kan de grasmaaier niet meer bediend worden.

Alle uitvoeringen beschikken over een hoogteverstelling. Hierdoor kan het mes snel en eenvoudig op 4 verschillende grashoogtes ingesteld worden.

Stil en krachtig: LMO 36-40 Battery en LMO 36-46 Battery

Bij de grasmaaiers met krachtige 36V-batterij lopen de maaiwerkzaamheden dankzij de snijbreedte van 40 of 46 cm en de grote opvangbak op rolletjes. De handige niveau-indicator en het 2-in-1 maaisysteem met optionele mulchfunctie hebben ze gemeen met hun tegenhangers van 18V. Als er zeer veel vermogen nodig is – bijvoorbeeld op hellingen –, zorgt de ‘Push Assist’-functie bij de LMO 36-46 Battery via een druk op de knop voor een extra aandrijving aan het achterwiel, zodat ook dit moeiteloos verloopt. De snijhoogte kan bij de apparaten van 36V bovendien op 5 verschillende grashoogtes ingesteld worden. Tevens kan bij de apparaten van 36V de handgreep in 2 hoekstanden ingesteld en ingeschoven worden. Hierdoor kan hij uiterst compact opgeborgen worden.

Door het praktische ontwerp van de handgreep kan de grasmaaier uiterst compact opgeborgen worden. En dankzij de geïntegreerde draaggreep is vervoer een fluitje van een cent.

 

Kärcher Battery Platform

Het Kärcher Battery Platform omvat 2 batterijplatformen met steeds meer apparaten: van hogedrukreinigers en bladblazers tot multifunctionele alleszuigers. Zowel de compacte 18V-batterijen als de krachtige 36V-batterijen zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten, zodat een breed toepassingsgebied bestreken wordt. Het bijzondere: de batterijen zijn 100% compatibel met alle Kärcher-apparaten uit dezelfde spanningsklasse, ongeacht of ze nu behoren tot het Home & Garden-assortiment of het Professional-assortiment. Een unique sellingpoint van de Kärcher-batterijen is het LCD-scherm met ‘Real Time Technology’, dat naast de resterende batterijcapaciteit ook de resterende loop- en laadtijd van het toestel in minuten aangeeft. De behuizing van de batterijen is uiterst stootvast en overeenkomstig beschermingsklasse IPX5 stof- en spatwaterdicht. Dankzij het efficiënte temperatuurbeheer leveren de batterijen ook bij intensief gebruik een uitstekend vermogen. Hierbij beschermt de slimme celmonitoring tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Als een apparaat langere tijd niet gebruikt wordt, zorgt de procesgestuurde, automatische opslagmodus van de Battery Power-batterijen voor een lange levensduur van de cellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details