Platform voor de tuin- en groenprofessional
Prefab beton op z’n best

Prefab beton op z’n best

Prefab beton op z’n best

CBS beton uit Wielsbeke voorziet al jaren professionele klanten zoals tuinarchitecten, aannemers, landbouwers en openbare besturen van een grote variëteit aan prefab betonelementen voor uiteenlopende toepassingen. Hun producten munten uit door sterkte en duurzaamheid en worden steeds geproduceerd volgens de hedendaagse normen qua esthetiek en afwerking. Ook prints en uitvoeringen in diverse kleuren zijn mogelijk en vormen een prijsgunstig alternatief voor architectonisch beton. Beton op z’n best, zeg maar.

Keerwand in antraciet uitvoering.

 

Innovatief en breed toepasbaar

De innovatieve CBS betonelementen vallen bijzonder in de smaak, zowel bij de aanleg van particuliere tuinen als bij de realisatie van stadsparken en pleinen. Om aanzienlijke hoogteverschillen op te vangen, wordt vaak gebruik gemaakt van hun BENOR-gekeurde CLF10GS-keerwanden met tand-groefaansluiting. Deze zijn 50 tot 400 cm hoog en hebben een vaste bovendikte van 10 cm, wat vooral van belang is voor het bereiken van een mooi en gestroomlijnd resultaat. Ze zijn verkrijgbaar in gladde uitvoering, maar ook met sfeervolle steenprints of in antraciet kleur. CBS is trouwens de enige fabrikant die BENOR-gekeurde keermuurelementen in zijn aanbod heeft.

Ook op de vraag naar traptreden, stapstenen, vloerplaten, zitbanken of ander stadsmeubilair in parken of op pleinen bieden ze een sluitend antwoord. Daarbij wordt 100% rekening gehouden met de wensen van de klanten en de technische vereisten van het project. In particuliere tuinen vinden we zeer frequent hun stapstenen en schanskorven. Voor projecten van mindere omvang beschikken ze eveneens over kleinere keerwanden, eventueel met steenprint.

Traditionele keerwand.

 

Beton met service en advies

De technische studiedienst van CBS staat klaar om alle vragen met betrekking tot de haalbaarheid van een specifiek project of de precieze uitvoering ervan te beantwoorden. Naar logistiek toe heeft CBS ook een en ander te bieden om een vlotte productie en levering te waarborgen. De technische specialisten van CBS werken graag proactief met de klant mee om zo een kant-en-klare maatwerkoplossing te kunnen bedenken en realiseren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details