Platform voor de tuin- en groenprofessional
Schellevis® breidt met een ronde tegel het assortiment uit

Schellevis® breidt met een ronde tegel het assortiment uit

Speelse rondingen in het scala van strakke elementen

Ronde vormen. Ze geven een vloeiende en organische uitstraling aan elk tuinontwerp. Bovendien combineren ronde vormen goed met grind, grassen en bodembedekkers. De trend van ronde, organische vormen begint steeds meer plek te krijgen in de tuin. In de tuinarchitectuur worden de natuurlijke vormen omarmd.

Daarom kregen wij steeds vaker de vraag:

Maakt Schellevis ook ronde tegels?

Het werd dus steeds duidelijker. Een ronde tegel mocht niet ontbreken in ons assortiment. De toepassing van ronde tegels is divers: als tuinpad, verwerkt in de oprit of als speelse staptegels in het gras. Ronde tegels breken met de traditionele rechte lijnen en voegen een unieke aantrekkingskracht toe aan elke tuin.

Een idee krijgt vorm

Voor elk idee een Schellevis-mal; dat is onze ambitie. Binnen het Schellevis®-assortiment is al veel tot stand gekomen in samenspraak met ontwerpers en verwerkers. Daar komen nu dus ronde tegels bij. In twee verschillende formaten: een met een diameter van 100 cm met een dikte van 8 cm en een met een diameter van 60 cm en 7 cm dik. Beide formaten zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en antraciet. Net als al onze producten, hebben ook deze tegels die unieke Schellevis® structuur. Ze zijn dus uitstekend te combineren met de rest van ons assortiment.

Onze nieuwste tegels in het echt bekijken? Vind hier een dealer in de buurt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details