Platform voor de tuin- en groenprofessional
Slimme tuinverlichting op 12V
Met het 12V SMART-systeem van Lightpro maak jij in een handomdraai de tuin smart!!

Slimme tuinverlichting op 12V

Nieuwe modellen en transformatoren voor uitbreiding lichtplan

Lightpro breidt het assortiment aan professionele high-end tuinverlichting steeds verder uit. Alle spots, wandlampen, staande lampen, uplights en decklights van Lightpro werken op 12V. Daar komen nu nieuwe modellen bij.

Marketing- en communicatiemanager Wendy Beukers van Lightpro: “Het 12V-systeem is snel en eenvoudig aan te leggen met een speciale connector die uit één onderdeel bestaat. Ingraven van de kabel is niet nodig. Dat scheelt dus veel tijd en werk bij de aanleg.” 

De nieuwe, staande lamp Alon.

Smartsysteem

Steeds meer tuinverlichting van Lightpro is te bedienen met een smartphone. “Onze smartlampen sluit je aan op het systeem van Zigbee, dat weer te koppelen is met je smart home. Als de klant al een Zigbee-gestuurd apparaat in huis heeft, is deze aan het bestaande systeem te koppelen. Er zit ook een WiFi-camera met bewegingsmelder in het Lightpro-assortiment die via de smartphone is in te stellen. De camera kan zo ingesteld worden dat deze bij detectie van beweging start met opnemen, maar ook een deel van de tuinverlichting inschakelt”, zegt Beukers. “Zo wordt het een verlengstuk van de verlichting en dat vergroot de veiligheid. Vanaf september zijn er twee lampen, een gateway, een bewegingssensor, een switch en een nieuwe camera beschikbaar.” 

De Erba bestaat uit drie slanke armaturen.

Nieuwe designs

Het aantal producten in de 12V-lijn was al fors, maar wordt nu uitgebreid met enkele nieuwe modellen. Zoals de Xible, een flexibele lamp. Deze kan met een spies in de border geplaatst worden en vervolgens met de hand in de gewenste richting worden gedraaid, doordat de flexibele stang meebuigt. De nieuwe staande lamp Alon is onder andere geschikt voor plaatsing naast een pad of oprit. De lichtstraal heeft een groot bereik en het stijlvolle design past in elke tuin. De nieuwe serie Erba bestaat uit drie slanke armaturen: small, medium en large. De drie verschillende armaturen zorgen voor een speels effect naast een terras, pad of in de border in hoog gras. Er is ook een enkele unit: de Erba Mid.

Lightpro introduceert twee nieuwe transformatoren.

De vierkante wandlamp Ixion uit het 12V-assortiment is sinds kort ook beschikbaar in een 230V-versie, bijvoorbeeld om naast de voordeur te plaatsen. Deze toevoeging deed Lightpro op verzoek van verschillende hoveniers. Omdat de Ixion zowel naar boven als naar beneden schijnt, verspreidt de wandlamp sfeer- én accentlicht. De hoek van het licht kan de gebruiker zelf instellen. De lamp bevat twee lichtbronnen en is eenvoudig aan de wand te bevestigen. 

Er is ook een 230V-versie van wandlamp Ixion, bijvoorbeeld voor naast de voordeur.

Twee nieuwe transformatoren

Daarnaast introduceert Lightpro twee nieuwe transformatoren: een 100 W- en een 150 W-uitvoering. Hierop kunnen veilig en eenvoudig alle 12V Lightpro-lampen worden aangesloten. “Komen er in de toekomst armaturen bij? Geen probleem, want deze krachtbronnen kunnen alles aan. Daarbij zijn ze voorzien van handige extra’s. Beide modellen zijn namelijk uitgerust met een lichtsensor en timerfunctie, waardoor de buitenverlichting volledig naar wens te regelen is. Dankzij deze geavanceerde functies kan de gebruiker met één druk op de knop de verlichting aan- en uitzetten. Met stand A wordt de verlichting automatisch uitgeschakeld bij zonsopkomst en ingeschakeld bij zonsondergang, dankzij de handige donker-licht sensor. Via het touchscreen kan de gebruiker ook zelf de gewenste tijd instellen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details