Platform voor de tuin- en groenprofessional
STIHL MotoMix ECO met 10% aandeel grondstoffen uit hernieuwbare bronnen

STIHL MotoMix ECO met 10% aandeel grondstoffen uit hernieuwbare bronnen

Speciale brandstof voor tweetaktmotoren met nieuwe formule

Om tweetaktmotoren op benzine milieuvriendelijker te maken, stelt STIHL een nieuw brandstofmengsel voor: de STIHL MotoMix ECO. De gepatenteerde samenstelling bevat voor tien procent grondstoffen uit hernieuwbare bronnen: voornamelijk houtresten uit de bosbouw die verwerkt werden tot bruikbare bestanddelen voor brandstof.

Net als het bekende en beproefde brandstofmengsel STIHL MotoMix, zorgt de gebruiksklare speciale brandstof (1:50) voor een optimale prestatie van de tweetaktmotoren. Daarbij garandeert MotoMix ECO de beste eigenschappen voor een vlotte koude start en een maximale versnelling over het totale toerentalbereik.

De machines draaien probleemloos en dat met een CO2-uitstoot die minstens acht procent lager ligt dan bij de klassieke MotoMix. Bovendien zet STIHL niet alleen bij de MotoMix ECO zelf in op milieuvriendelijke bestanddelen, maar ook bij de verpakking ervan. Zo bestaat de jerrycan van de nieuwe mengeling voor minstens vijftig procent uit gerecycleerd materiaal. Deze recyclage maakt het mogelijk om een nieuwe kunststof te produceren door plastic afval op een grondstofbesparende manier opnieuw te verwerken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details