Platform voor de tuin- en groenprofessional
Uitbreiding Eurotrac assortiment  met terreinheftruck en minigraver
Het geheim is de combinatie van de brede banden en een laag eigen gewicht.

Uitbreiding Eurotrac assortiment met terreinheftruck en minigraver

Onderdelen werktuigen en bouwmachines universeel en onderling uitwisselbaar

Een heftruck die makkelijk wendbaar is en met het grootste gemak over zachte ondergrond rijdt zoals over het gras. Ideaal voor gebruik in de tuinbouw als in kassen, maar ook organisatoren in de evenementenbranche en professionele hoveniers zijn erg te spreken over de Agri10 van Eurotrac. Bert de Heus van P. de Heus en Zonen uit Mijnsheerenland: “Wil je aan de straatzijde een vrachtwagen lossen; hiermee rijd je zo over het gras door de tuin en plaatst de lading daar waar je ze graag wilt hebben. En ook nu geldt; we hebben nooit discussie over dat een machine niet compleet is.”

De motoren worden gebruikt van Kubota en YanMar.

De Agri10 is een nieuw model heftruck die op lagedrukbanden staat en daardoor prima zijn weg vindt over zachte ondergrond. De Heus: “Het geheim is de combinatie van de brede banden en een laag eigen gewicht. Daarbij zijn, indien wenselijk, de ballastgewichten aan de achterzijde makkelijk afneembaar, waardoor het totale gewicht verder afneemt. De heftruck is hydrostatisch aangedreven en verkrijgbaar in twee uitvoeringen; Agri10 en Agri12. De eerste heeft een hefhoogte van 1,80 meter, waarbij een rolbeugel niet nodig is. De Agri12 reikt 3,00 meter hoog, waarbij wel een rolbeugel is geplaatst. Het hefvermogen is respectievelijk 1.200 en 1.400 kilogram. Met het plaatsen van een key-bak creëer je in een handomdraai een multifunctionele heftruck. Beide uitvoeringen hebben dezelfde componenten als de shovels van Eurotrac. Ze zijn recent op de markt en ze zijn erg in trek, zo ook bij hoveniers die eenvoudig hun werkmateriaal verplaatsen of een zware boom met kluit en al verzetten. Iedereen met een vorkheftruckrijbewijs gaat meteen aan de slag en de joystickbediening bevordert het gebruiksgemak.” 

Minigraver

P. de Heus en Zonen is een familiebedrijf, dat volgend jaar haar 100-jarig jubileum viert. De Heus: “Ook de minigraver van Eurotrac heeft een nieuwe joystick. Door de bediening aan te passen draait deze minigraver rustiger. Een machine met een totaalgewicht van bijna 1,8 ton waar alle opties op zitten. De basis is de W11-shovel, waardoor we zorgen dat alle componenten universeel en uitwisselbaar zijn. Bij reparatie en onderhoud leveren wij binnen 24 uur onderdelen en is de standaard fabrieksgarantie geheel naar wens van de klant uit te breiden naar drie of vier jaar.” 

De Heus: “Wij zijn gespecialiseerd in de im- en export van trekkers, werktuigen en bouwmachines zoals van overige merken als Boxer-Agri, Vaia, Remac en Tierre. Wij brachten twaalf jaar geleden een eigen shovel van het merk Eurotrac op de markt. De frames worden in China gefabriceerd waar ook de Europese componenten zoals pompen op de machines geassembleerd worden. De motoren worden gebruikt van Kubota en YanMar. We hebben vooraf goed rondgekeken en getest wat er allemaal te krijgen was en daarbij bleef ons belangrijkste uitgangspunt; we gebruiken alleen onderdelen die we zelf vertrouwen en voegen enkel de opties toe die wij nodig achten. Het resultaat; een complete machine die bovendien financieel zeer voordelig is, net als de terreinheftruck en minigraver van Eurotrac die wij aan ons assortiment hebben toegevoegd.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details