Platform voor de tuin- en groenprofessional
Voor elk project het juiste advies en machines. De grondboor- en palenrammerspecialist van Nederland en België
Een tweemans grondboor van General Equipment.

Voor elk project het juiste advies en machines. De grondboor- en palenrammerspecialist van Nederland en België

In dit bijzondere vakgebied wordt kennis en kunde enorm gewaardeerd door klanten, veelal hoveniers en grondverzetbedrijven. Met een schat aan know-how en het meest uitgebreide assortiment is EuroGate klaar voor verdere doorgroei naar belangrijkste speler in de markt. Aan ambities en groeipotentieel is er zeker geen gebrek.

Het boren van plantgaten met een Digga PDX2 hydraulische grondboor.

Grondboren

Het zijn voor een leek best bijzondere producten die je niet alle dagen tegenkomt. Maar ook op meer reguliere gebruikers maken de machines van EuroGate International indruk. Men biedt een zeer complete reeks grondboormachines en -gereedschappen: van een simpele en kleine bollenboor met een diameter van 3 centimeter tot een beest van een hydraulisch aangedreven machine die tot wel 100 centimeter aan kan. En natuurlijk alles wat ertussen zit. Welke manier van aandrijven je voorkeur ook heeft, ze hebben het in hun assortiment. Via een aftakas, benzine, hydraulisch of pneumatisch aangedreven; jij vraagt, zij draaien. Uiteraard verkoopt men ook de verschillende grondboren zelf. One-stop-shopping is wel zo handig, toch? Met de A-merken EGI, General Equipment, Stihl, Maruzen en Digga weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Tel daar de zeer ruime voorraadpositie bij op en je weet dat je goed zit. Heb je slechts sporadisch een grondboor nodig? Geen probleem: bij EuroGate International kun je ook huren. 

De hydraulische HPD-60 palenrammer van Rhino Tool in actie.

Palenrammers

Wat voor de grondboren het geval is, geldt ook zeker voor de palenrammers. Zo verkoopt EuroGate vaak de aloude handhei, maar ook pneumatische en benzine palenrammers vinden gretig aftrek. Voor de nog grotere projecten zijn wellicht de hydraulisch aangedreven palenrammers de juiste keuze. En zelfs die leveren ze bij EuroGate International uit voorraad. Een palenrammer is natuurlijk niets zonder de bijbehorende slagstukken. De meest courante adapters (om de paal) en hoedjes (op de paal) liggen in Dedemsvaart bij hun op de plank. Heb je eens een klus met een bijzondere maatvoering palen? Ook daar heeft men altijd een oplossing voor in de vorm van custom made slagstukken. 

De ‘Midi’ hydraulische palenrammer van Postmaster.

Kennis & kunde

Met alleen een grote voorraad machines en accessoires kom je er natuurlijk niet. Gelukkig beschikt EuroGate International over een enorme kennis en kunde om bijzondere oplossingen voor onconventionele toepassingen te verzinnen. 

Voor de firma Sluijsmans in het Limburgse Eckelrade werd een grondboor van Digga geadviseerd voor het planten van 8.000 nieuwe wijnranken. Zowel dit landscaping-bedrijf als de eindklant waren onder de indruk van de prestaties van de Digga PDX2 (op minigraver) met RC4 grondboor. In tegenstelling tot eerder toegepaste machines, ging deze grondboor moeiteloos door de verschillende grondlagen heen (mergel, steen, kiezel, zand en löss). 

Nog een mooi voorbeeld. Aannemersbedrijf Henk Bijker uit Drenthe had een Prolock oeverbeschoeiing te plaatsen onder een boothuis. Er moest vanwege de moeilijke toegang tot het terrein een creatieve oplossing worden uitgedacht en die kwam er in de vorm van een Rhino HDP-60 hydraulische palenrammer met een HPP13 Powerpack en een Prolock adapter. Met de gekozen oplossing kon dit hele project vanaf een ponton worden aangebracht wat enorm veel voordelen met zich meebracht (o.a. geen beschadiging van het perceel van de eigenaar).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details