Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuws

De Groene Sector Vakbeurs 2023 al voor meer dan 70% volgeboekt

Seijbel Photography.

23 mei 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Groenprofessionals konden 8, 9 & 10 maart 2022 na twee jaar eindelijk weer hun hart ophalen op De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. De vakbeurs is succesvol verlopen, maar inmiddels staat het vizier van de beursorganisatie alweer op de komende 2023-editie. Deze vindt weer op de vertrouwde datum plaats in januari. De inschrijvingen voor De Groene Sector Vakbeurs 2023 blijven binnenkomen, waardoor de beursvloer nu al voor 70% volgeboekt is.

Seijbel Photography.

“Het is fantastisch om te zien dat er zoveel belangstelling is voor de 2023-editie, terwijl de laatste editie in maart nog maar net achter de rug is. Het feit dat de beurs weer vertrouwd in januari gehouden zal worden, brengt ook veel enthousiasme met zich mee. Hierdoor ontstaat weer die herkenbare sfeer van De Groene Sector Vakbeurs om samen te proosten en vooruit te kijken op het nieuwe jaar”, zegt Ramon Schlepers namens de beursorganisatie.

De 23ste editie van De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 januari 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Exposanten kunnen dit jaar weer meedoen aan de Innovatie Awards. Daar maakt de organisatie binnenkort meer bekend over. Jaarlijks komen gemiddeld 14.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening.  

De beursorganisatie is alweer druk bezig om De Groene Sector Vakbeurs voor te bereiden. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot deelname aan de beurs, kan er contact opgenomen worden met Ramon Schlepers via 0523-289822 of ramon.schlepers@easyfairs.com. Voor meer informatie over De Groene Sector Vakbeurs: www.groenesector.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details