Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe servicepartner voor EuroGate International

Nieuwe servicepartner voor EuroGate International

Van Veldhuysen Groentechniek BV, een gerenommeerde naam op de Utrechtse heuvelrug, heeft recentelijk een nieuwe mijlpaal bereikt in haar al rijke geschiedenis van reeds 75 jaar. Met trots kondigen zij aan dat zij per 1 maart zijn benoemd als de exclusieve verkoop- en servicepartner van EuroGate International, dé specialist op het gebied van grondboren en palenrammers.

Deze samenwerking is een verrijking voor zowel Van Veldhuysen als EuroGate International. Martijn Vos, vertegenwoordiger van Van Veldhuysen, staat klaar om klanten te bedienen met zijn expertise en passie voor tuin- en parktechnologie.

Het paradepaardje van deze samenwerking is de introductie van de EJ 520, een geavanceerde éénmans grondboorset van het huismerk EGI. Uitgerust met een krachtige Honda 4-takt motor, biedt deze set, die gefabriceerd is in Nederland, niet alleen een indrukwekkende prestatie, maar ook een aanzienlijk lagere geluidsproductie en emissie in vergelijking met traditionele 2-takt motoren. Dit markeert slechts het begin van een veelbelovende uitbreiding van het assortiment, waarbij op termijn ook de palenrammers zullen worden toegevoegd.

Wat Van Veldhuysen Groentechniek onderscheidt, is niet alleen hun uitgebreide assortiment, maar ook hun toewijding aan klantenservice. Met hun bekende reputatie op het gebied van service zullen zij nu ook service en onderhoud voor EuroGate-producten verzorgen, waarmee zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Kortom, Van Veldhuysen Groentechniek blijft vooroplopen in de branche, en met de steun van EuroGate International zullen zij hun klanten blijven voorzien van hoogwaardige producten en service die de verwachtingen overtreffen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details