Platform voor de tuin- en groenprofessional
Recypool : Een zwembad dat het milieu respecteert

Recypool : Een zwembad dat het milieu respecteert

Hoe kan men van een zwembad genieten en tegelijk de ecologische voetafdruk ervan beperken? In de afgelopen jaren hebben klimaatkwesties ons gedwongen de manier waarop consumenten leven te heroverwegen, en bepaalde vragen kunt u niet langer wegwuiven.

CF Group Benelux heeft zich over dit vraagstuk gebogen en een geheel nieuw type zwembad ontwikkeld: de RECYPOOL zwembaden, een ecologische en economische oplossing die aan alle verwachtingen en budgetten voldoet.

EEN ECO-VERANTWOORD ZWEMBAD

Een zwembad dat de klimaatuitdagingen aangaat? Dit is nu mogelijk met de oplossing van CF Group Benelux. De zwembaden zijn gebouwd met gerecycleerde polyethyleen materialen. Alle gerecycleerde materialen worden getest, geproduceerd en op de markt gebracht met een garantie van 10 jaar. Bied uw klanten een kwaliteitszwembad aan dat zowel aan hun eisen als aan die van de planeet voldoet.

MAAK HET ZELF

Met de RECYPOOL zwembaden van CF Group Benelux kunt u heel eenvoudig uw eigen zwembad samenstellen. RECYPOOL zwembaden zijn kit zwembaden. Verspil geen tijd met ingewikkelde en dure oplossingen, de montage van een RECYPOOL zwembad is eenvoudig en de installatie is snel. Bij het zwembad wordt een handleiding geleverd, waarmee een handige persoon zelf het zwembad van zijn dromen in elkaar kan zetten.

Wilt u meer weten over deze nieuwe zwembaden? Neem contact op met CF Group Benelux via info.be@cf.group of +32(0)2 648 17 82.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details