Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuws

Relatiedagen REDSUN 2022

REDSUN_combi

9 november 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op 24 en 25 november pakt REDSUN uit voor haar Nederlandse en Belgische relaties. Tijdens de relatiedagen in het Duiste Kevelaer geeft het bedrijf een kijkje in haar fabrieken en krijgen bezoekers uiteenlopende demonstraties en presentaties aangeboden. 

REDSUN werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren, oorspronkelijk als groothandel in enkel natuursteen. In de loop der jaren is de portefeuille voortdurend gegroeid en aangevuld met kwalitatief hoogwaardige betonproducten, keramische tegels en – meest recent – met CERASUN, de innovatieve beton-keramiek-verbinding. Sinds 2001 is het bedrijf gevestigd in het Duitse Kevelaer, zo’n 5 kilometer van de Nederlandse grens. In dat jaar werd daar de eerste fabriek voor betonproducten in gebruik genomen. In 2021 werd de laatste van de inmiddels vijf fabrieken voltooid. Alle fabrieken beschikken over de nieuwste technologieën. REDSUN werkt uitsluitend met gespecialiseerde dealers voor de Benelux en Duitse markt.

Tijdens de relatiedagen geeft REDSUN een tour over het indrukwekkende 400.000m2 grote terrein. In de hoogtechnologische fabrieken wordt het volledige productieproces in beeld gebracht; van de verwerking van de ruwe materialen tot en met het verpakken van de eindproducten. Het laboratorium, waar de producten op kwaliteit worden gecontroleerd, zal eveneens onderdeel zijn van de tour. Tenslotte wordt er ruimschoots aandacht geschonken aan logistieke aspecten, de showtuin en nieuwe producten. Uiteraard zal er ook gezorgd worden voor een hapje en een drankje. 

Op de relatiedagen verwelkomt REDSUN niet enkel eigen dealers, maar ook alle hoveniers en verwerkers uit het hele land. Aanmelden kan door middel van het online aanmeldformulier in de link hieronder.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Michel van Strijp

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  GREENPRO - Altijd als eerste op de hoogteSchrijf je in voor
  onze nieuwsbrief

  Ontvang de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuin- en groenprofessionals.

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details