Platform voor de tuin- en groenprofessional
Weverling groenproviders gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

Weverling groenproviders gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

Projecten bewaken en beheersen, gemaakte uren juist registreren of de kostprijs nog scherper berekenen. Directeur en eigenaar Menno Weverling: “Al onze bedrijfsprocessen komen samen in het Metacom platform, en dit werkt al jaren naar volle tevredenheid.”

Wat veel bedrijven nog niet weten, is dat Metacom ook goed aansluit bij de werkwijze van groen providers. Van het maken van een goede calculatie, tot het proces van urenregistratie en facturatie. Wanneer deze hele flow soepel en digitaal verloopt, ontstaat er meer grip op de organisatie en haar projecten, met een beter resultaat als gevolg. Dat is waar digitaliseren mee helpt en in ondersteunt.

Binnen Weverling zijn veel van deze processen inmiddels gedigitaliseerd. Maar, nu is het zeker geen tijd om achterover te leunen. Er liggen al genoeg plannen op de plank. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan deze video.

“Onze binnen- en buitendienst staan goed met elkaar in verbinding. De voormannen en voorvrouwen kunnen op de projecten direct via de app hun uren, gebruikte materialen en machines boeken. Deze registraties verschijnen vervolgens direct bij de administratie, waardoor dit snel verwerkt kan worden. Dit is essentieel voor een goede projectbewaking en tijdige facturatie.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details