Platform voor de tuin- en groenprofessional
Belgische broers leggen nadruk op service
De TW 280HB HYBRID biedt 62 pk aan piekvermogen, maar met het emissieniveau van de Kuabota Super Mini Series motor.

Belgische broers leggen nadruk op service

Onderscheid maken met Britse versnipperaar

Eind jaren 80 kwam de derde en huidige generatie aan het hoofd van het bedrijf. Meteen besloten de twee broers Frank en Johan om de corebusiness verder te zetten maar tegelijk ook te diversifiëren. De extra afdeling Tuin & Park bood namelijk heel wat nieuw potentieel. Ze wilden ook hun actieradius vergroten. Wat landbouwmachines betreft, zouden ze zich blijven richten op lokaal cliënteel, in Vlaams-Brabant. Wat de tuin- en parksector betreft, zijn ze intussen actief in heel België en in Luxemburg. En daar kwam recent een afdeling houthakselaars bij, waarmee ze nu de België en Luxemburg bestrijken. En met het Britse Timberwolf zelfs de volledige Benelux.

Timberwolf heeft veel geïnvesteerd in het behalen van lage emissienormen.

Zeer flexibel en topmachines

Simon Lagae: “Firma Thomas onderscheidt zich, mede door de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd, door een zeer flexibele service aan te bieden. Het kan soms niet anders, maar af en toe moeten we al eens ‘last minute’ klanten uit de nood helpen, of puzzelen met machines en mensen. En dat doen we dan ook. Zonder uitzondering. Ons departement ‘after sales’ is dan ook befaamd in de hele sector. We kunnen dat natuurlijk aanbieden doordat we enkel met A-merken werken.”

De Timberwolf TW 230VTR houtversnipperaar op rupsbanden is een robuuste machine voor zware klussen.

Beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt

“Naast ons eigen merken die we alleen in België en Luxemburg verkopen, zijn we voor Nederland ook dealer van het Britse Timberwolf. Timberwolf is gespecialiseerd in de productie van professionele houtversnipperaars. Zij zijn uitgegroeid tot de grootste verkoper van commerciële houtversnipperaars in het Verenigd Koninkrijk en blijven ook wereldwijd groeien. Toonaangevende prestaties en de beste restwaarde maken Timberwolf de onbetwiste beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.”

Uitzonderlijke piekprestaties met de hybride Timberwolf.

“Bovendien heeft Timberwolf ondertussen ook veel geïnvesteerd in het produceren van machines die voldoen aan de lage-emissienormen. Momenteel is de gehele lijn van machines ook verkrijgbaar met milieuvriendelijke benzinemotoren. We zijn best te spreken over de TW230VTR. Deze houtversnipperaar is de droom van elke aannemer en kan het zowat allemaal. De WolfTrack®-rupsaandrijving met variabele spoorbreedte én dubbele rijsnelheid brengt deze houtversnipperaar snel naar de meest afgelegen locaties en met een minimale machinebreedte van slechts 810 mm houdt zelfs een tuinpoort u niet tegen. Ook de hybride TW 280HB HYBRID is een topper in zijn genre. De mild-hybride aandrijflijn van deze hakselaar levert uitzonderlijke piekprestaties van 62 pk en gebruikt een 24,8 pk Kubota D902-TE4 Turbo Super Mini Series motor voor een uitstekend toegepast koppel. Ideaal voor bedrijven die zich inzetten om hun emissies en brandstofverbruik te minimaliseren zonder concessies te doen aan de prestaties”, besluit Simon Lagae.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details