Platform voor de tuin- en groenprofessional
Introductie nieuwe producten en kennisplatform groenprofessional
in-lite heeft grote verwachtingen van de beurs.

Introductie nieuwe producten en kennisplatform groenprofessional

Hoge verwachtingen Vakbeurs Groene Sector

in-lite introduceert op de Vakbeurs Groene Sector verschillende nieuwe producten. Daarnaast wil het bedrijf zo veel mogelijk hoveniers kennis laten maken met het kennisplatform insider. ‘Innovatie staat voor ons voorop.’

In-lite ging samenwerkingen aan met verschillende aansprekende merken.

insider is het programma voor de zakelijke in-lite-klant. Groenprofessionals krijgen hiermee toegang tot gratis trainingen, de beeldbank en events en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Marc Houtsma, business manager Nederland bij in-lite: “Ook vinden zij hier alle informatie die nodig is om succesvol met ons merk en onze producten te werken én bieden we gratis lichtplanservice op maat aan. We willen op de beurs zo veel mogelijk hoveniers zich laten aanmelden op insider, zoals we afgelopen tijd ook al deden via onze social mediakanalen en via onze dealers. Het platform is te vinden via onze website.”

Het bedrijf introduceert onder andere een kennisplatform voor hoveniers.

Avondtuin voor kennissessies

Naast het kennisplatform wil in-lite op de beurs ook de eigen ‘playground’ promoten. Deze avondtuin van 700 m2 is ingericht op het hoofdkantoor van in-lite. “Dat is ook de plek waar de groenprofessional kennissessies kan volgen. Op dit moment wordt de playground geactualiseerd en opnieuw ingericht. We krijgen alleen maar enthousiaste reacties. Al zo’n 1.500 hoveniers hebben deze bezocht, wat wel aangeeft dat er behoefte aan is. Onze beursstand is uitgevoerd in de stijl van de nieuwe playground.”

Relatiebeurs

Houtsma heeft grote verwachtingen van de beurs in Hardenberg, die de start van het tuinseizoen inluidt. “Het is echt een relatiebeurs, dus heel Nederland komt die kant op. Het geeft ons de kans om veel hoveniers te spreken en zij zijn uiteindelijk toch onze ambassadeur bij de eindklant. Daarnaast zijn er altijd veel noviteiten te zien. In Nederland staan zo’n 14.000 hoveniers ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dus we verwachten hoge bezoekersaantallen.”

Ook is het assortiment smart-verlichting uitgebreid.

in-lite sponsort tevens de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg, waarvan de finale plaatsvindt tijdens de Groene Sector Vakbeurs. Vier teams van mbo-studenten werken tijdens de beurs aan de finaleopdracht. Het winnende team mag zich Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2023 noemen. De deelnemende scholieren leggen een tuin aan, waarbij verschillende facetten van het hoveniersvak aan bod komen. De teams worden beoordeeld op zaken als planning, communicatie, samenwerken en veilig werken. “De halve finales zijn inmiddels achter de rug. Hierin werden tien tuinen aangelegd, allemaal voorzien van verlichting van in-lite. Sowieso zijn wij erg bezig met onderwijs, zo geven we ook les op groenopleidingen en kunnen we ons daar richten op de groenprofessional van de toekomst.”

Smart-verlichting

Uiteraard benut in-lite de beurs ook om aandacht te vragen voor nieuwe producten. Zoals de nieuwe lijn smart-verlichting: meerdere transformatoren die met de mobiele telefoon te bedienen zijn en slimme lampen, waarmee je het licht in de tuin eenvoudig kunt dimmen en instellen op iedere gewenste kleur. Daarnaast is de smart-verlichting te bedienen met een smart home-systeem. “Tijdens de beurs tonen wij de uitbreidingen van ons smart-assortiment. Hiermee springen we in op de lichtbehoefte van de markt en luisteren we naar de vraag vanuit hoveniers. Ook komt de bezoeker alles te weten over de interessante samenwerkingen die wij hebben met partners als MBI en Adezz en lanceren wij een bijzondere samenwerking met Big Green Egg.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details