Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nieuwe bedrijfsleider bij Boomrooierij Weijtmans

Nieuwe bedrijfsleider bij Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans maakt al vijf jaar een enorme groei door. Omzet, materieel, klanten, alles neemt toe. Om deze groei ook organisatorisch in goede banen te leiden, heeft de directie Ralf Van Humbeeck aangesteld als bedrijfsleider. Deze aanstelling moet algemeen directeur Kees Weijtmans meer armslag geven om zich bezig te houden met innovatie, klantenwerving en grote projecten.

De bomenbeheersector ondergaat al enige tijd grote veranderingen en naar verwachting zal dit voorlopig zo blijven. Met name de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energietransitie zijn ingrijpend. “De organisatiestructuur moest hierop worden aangepast”, vertelt Weijtmans. “In Ralf Van Humbeeck hebben we de juiste persoon gevonden die de taak van bedrijfsleider op zich kan nemen.”

Van Humbeeck begon zijn loopbaan bij Boomrooierij Weijtmans in 2000 als stagiair. Daarna groeide hij door tot projectleider, hoofdprojectleider en nu bedrijfsleider. Weijtmans is blij met de aanstelling: “De continuïteit van het bedrijf is nu gewaarborgd. We krijgen meer ruimte om in te spelen op de veranderingen in onze branche. We willen tenslotte wel voorop blijven lopen, ook in de toekomst.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details