Platform voor de tuin- en groenprofessional
Sproeien op 18V accu

Sproeien op 18V accu

Voor het besproeien van gewassen of onkruid, heeft Makita drukspuiten op accu. Doordat ze worden aangedreven door de LXT 18 V accu, is handmatig pompen niet meer nodig. De lichte en krachtige drukspuiten zijn een welkome aanvulling in het machinepark van professionals in het landschapsonderhoud. Niet alleen in het groen onderhoud, maar ook in de agrarische sector zijn de spuiten veelzijdig in te zetten.

Krachtig, ergonomisch maar stil

Met een maximale druk van 5,0 bar is het mogelijk om tot 7,5 uur op één acculading (5,0 Ah) te kunnen werken. Dit komt overeen met het verspuiten van ruim 700 liter vloeistof. De krachtige membraanpomp schakelt automatisch uit bij het loslaten van de sproeilans maar blijft in de stand-by stand tot de aan-/uitschakelaar wordt bediend. Door de lage geluidsproductie van 70 dB(A) is het niet nodig om gehoorbescherming te dragen tijdens het gebruik. Het lage gewicht van 6,17 kg (DUS158 met accu) en het comfortabele en ergonomische draagstel zorgen ook bij langdurige werkzaamheden voor minder vermoeidheid.

Uitvoeringen

Er is een keuze voor inhoud van 15 liter, de DUS158 en 10 liter, de DUS108, of 5 liter, de DUS054. De 15 en 10 liter varianten worden op de rug gedragen. De 5 liter variant hang je over je schouder. Een drukspuit op accu gebruik je bijvoorbeeld voor het verwijderen van onkruid op bestrating en grind,  onkruidbestrijding in het gazon of voor het bestrijden van groene aanslag op verhardingen.  De drukspuiten zijn geschikt voor verspreiding van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en andere middelen op water gedragen basis. De spuiten zijn niet geschikt voor zuurhoudende middelen zoals schoonmaakazijn, of middelen op oliebasis.  

DUS054Z LXT 18 V Drukspuit 5 liter, zonder accu’s en lader in doos voor € 164.
DUS108Z LXT 18 V Ruggedragen drukspuit 10 liter, zonder accu’s en lader in doos voor € 265.
DUS158Z LXT 18 V Ruggedragen drukspuit 15 liter, zonder accu’s en lader in doos voor € 275.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details