Platform voor de tuin- en groenprofessional
Van der Haeghe bv nieuwe importeur voor Robotmaaier merk Segway

Van der Haeghe bv nieuwe importeur voor Robotmaaier merk Segway

Per 1 november 2023 is Van der Haeghe BV de nieuwe importeur van het bekende merk robotmaaiers Segway Navimow voor de Nederlandse markt.

Na goed overleg met de vorige distribiteur en de fabrikant is Van der Haeghe bv overeengekomen om vanaf de genoemde datum de robotmaaiers te vermarkten.

Van der Haeghe zal samenwerken met het reeds bestaande dealernetwerk en daar waar er zogenoemde witte vlekken op de kaart zijn, zal het gesprek worden aangegaan met nieuwe dealers. De voorraad machines en onderdelen zijn van de vorige distribiteur overgenomen, zodat de service gewaarborgd blijft.

Op de “Groene Sector Vakbeurs” begin januari 2024 in Hardenberg, zal de landelijke introductie naar het publiek zijn. Salesmanager Wim van Daelen zal voor de Segway producten het aanspreekpunt zijn. Van der Haeghe zal ook het aanspreekpunt zijn als het gaat om technische support en de levering van onderdelen.

Segway

Segway is onderdeel van Ninebot, wat ook bekend is van de Segway scooters. Sinds enige jaren zijn er al Navimow robotmaaiers op de markt gebracht. Segway is in tal van landen al in zeer korte tijd een snelgroeiend merk geworden.

Er zijn 4 modellen beschikbaar tot 3000m2 en met hun 54 dB(A), zijn het de stilste maaiers op de markt. De maaiers werken via het RTK-systeem en dus zonder begrenzingsdraad.  Vijf veiligheidssensoren detecteren de omgeving op obstakels en door het combineren van gegevens van meerdere sectoren, kunnen complexe terreinen efficiënt gemaaid worden. Ook zijn de Navimows voorzien van een anti-diefstal locatiesyteem. De bediening gaat eenvoudig via een app op de telefoon.

Van der Haeghe BV is een dochteronderneming van Hilaire van der Haeghe NV/Wilrijk in België. Van der Haeghe b.v. is o.a. importeur/distributeur van de merken Iseki, Ferris, Köppl, Addax, Redexim, Simplicity en Snapper.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details