Platform voor de tuin- en groenprofessional
Zeer krachtige CRAMER 82V accu bladblazer

Zeer krachtige CRAMER 82V accu bladblazer

Grote autonomie en verhoogde zichtbaarheid

CRAMER introduceert een 82V Ruggedragen bladblazer met hoog blaas vermogen (36 N) en laag geluidsniveau (72 dB(A)). Hij is standaard ook voorzien van een heupgordel en extra riemen ter hoogte van uw schouders om de stand van de rugplaat te kunnen bijstellen. Deze moet voor optimaal comfort volledige aan uw rug aansluiten.

Er is ruimte voor twee accu’s en de accustatus is zichtbaar op het display aan het blaashandvat. Dit handvat is tevens voorzien van LED-verlichting aan de voorzijde. Voor verhoogde zichtbaarheid is er rode LED-verlichting aan de achterzijde voor werken in schermer omstandigheden. Tevens lost deze rode verlichting aan de achterzijde het probleem van het afdekken van de verplichten verhoogde zichtbaarheidskleding op.

Standaard voldoet deze bladblazer aan de IPX5-beschermingsklasse, waardoor hij geschikt is voor gebruik onder alle omstandigheden. Zelfs werken in regenachtige weersomstandigheden vormt geen enkel probleem, en de zichtbaarheid blijft gewaarborgd.

De bladblazer is ook uitgerust met cruise control, een verstelbaar handvat, een verstelbare blaasbuis (in lengte) en 3 blaassnelheden. De “boost”-modus, die overeenkomt met de hoogste blaasstand, kan continu ingeschakeld blijven. Zonder gebruik van de boost-modus is een autonomie van meer dan 60 minuten haalbaar, terwijl de boost-modus een maximale gebruiksduur van 26 minuten biedt.

De CRAMER 82B36 is nu verkrijgbaar bij de CRAMER dealer vanaf € 520,62 excl. BTW 

(geleverd zonder accu en lader).  

U vindt een CRAMER-dealer via www.cramertools.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details