Platform voor de tuin- en groenprofessional
Strak Nederlands design gemaakt voor groei
Adezz en FURNS waren trendsetters als het gaat om tuinaccessoires en -meubilair van aluminium, bamboe en cortenstaal.

Strak Nederlands design gemaakt voor groei

Snelle levertijden en meedenken met klant

Adezz komt met een spiksplinternieuwe stand naar de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. De fabrikant van onder andere in opvallend cortenstaal uitgevoerde plantenbakken, waterelementen, keerwanden en kantopsluitingen wil op de beurs uitgebreid de tijd nemen om aan hun eigen gezellige bar met groenprofessionals in gesprek te gaan over hun producten en de hoge kwaliteit waar het Nederlandse merk voor staat.

De nieuwe stand op de beurs.

“De Groene Sector Vakbeurs wordt goed bezocht door groenprofessionals en hoveniers die wij kunnen helpen met ons brede productaanbod”, vertelt Desiree de Winter, accountmanager bij Adezz en mede verantwoordelijk voor het beursaanbod. “Daar waar ons zustermerk FURNS zich vooral op de grotere projecten en de openbare ruimte richt, is Adezz er voor de iets kleinere projecten zoals particuliere tuinen. Bedrijven in dat segment hopen we op de beurs te treffen.”

Adezz zal om die reden een zo breed mogelijk deel van het assortiment laten zien in Hardenberg. “Van plantenbakken tot waterelementen in alle mogelijke uitvoeringen”, zegt De Winter. “Zowel in cortenstaal, aluminium, als polyester en hout. Bovendien laten we in onze stand een prachtige bedrijfsfilm zien over het gehele productieproces van Adezz, letterlijk van A tot Z.”

In eigen huis

Want juist doordat Adezz de gehele keten in eigen hand houdt, heeft de fabrikant uit Noord-Brabant een voorsprong op concurrenten, stelt De Winter. “Niet alleen produceren we alle producten in eigen huis, we houden van alle standaardproducten bewust een grote voorraad aan zodat we in staat zijn razendsnel te leveren. Vandaag voor 14u besteld betekent morgen al op het project bezorgd.”

Van plantenbakken tot waterelementen in alle mogelijke uitvoeringen.

Tegelijkertijd draait Adezz zijn hand ook niet om voor maatwerk. “Al onze accountmanagers denken met de klant mee en weten wat er wel en niet mogelijk is”, somt De Winter op. “Onze eigen ontwerpafdeling heeft vervolgens weer hele korte lijnen met de fabriek en dus is ook maatwerk behoorlijk snel klaar en exact op maat. Klanten waarderen dat. Niet voor niets hebben we in betrekkelijk korte tijd een ijzersterke naam in de markt gezet.” 

Adezz en FURNS waren trendsetters als het gaat om tuinaccessoires en -meubilair van aluminium, bamboe en cortenstaal. De Winter verwacht dat die trend nog wel even aanhoudt. “We zien dat we langzaam de witte plantenbakken aan het verdringen zijn. Cortenstaal heeft precies die duurzame uitstraling waar tegenwoordig veel vraag naar is.” 

Natuurlijk roestproces

Cortenstaal is een speciaal type staal dat door zijn samenstelling een natuurlijk roestproces ondergaat. Dankzij dit proces ontstaat er een koperroest op het oppervlak van het staal, wat niet alleen zorgt voor een prachtige en karakteristieke uitstraling, maar ook voor een beschermende laag. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat het staal niet verder roest en dat de plantenbakken jarenlang meegaan, zelfs in de meest veeleisende weersomstandigheden. Adezz en FURNS proberen zoveel mogelijk gerecycled staal en aluminium in hun producten te verwerken

Het Udense bedrijf probeert door standaardisatie, zuinige snijtechnieken en het gebruik van zoveel mogelijk hernieuwbare grondstoffen aan die eisen te voldoen.

Het percentage afval tijdens de productie is met vijf procent bovendien erg laag. Dat komt door het optimaliseren van het productieproces en dat van de zusterbedrijven FURNS, FORNO en Awood. De fabriek in Polen maakt gebruik van specifieke optimalisatiesoftware en het bedrijf produceert niet per project of product, maar werkt vanuit een buffer. Bij staal en aluminium halen ze verschillende elementen voor verschillende projecten uit verschillende platen, zodat ze elke vierkante meter grondstof optimaal benutten. Dat levert veel voordelen op, zowel op het gebied van duurzaamheid als economie.

Goed gesprek

Uiteindelijk hoopt De Winter dat bezoekers van de Groene Sector Vakbeurs door Adezz – en de verscheidenheid aan producten die samen toch voor eenheid in een tuin zorgen – geïnspireerd naar huis gaan. “We hopen ze aan de gezellige bar van onze stand te ontmoeten en een goed gesprek met ze te voeren”, besluit ze. “Wanneer ze met eigen ogen onze gehele productieketen hebben gezien en de breedte van ons assortiment hebben ervaren, weet ik zeker dat daar mooie nieuwe samenwerkingen uit voortvloeien.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details